Nejnovější recenze ze sekce Doplňky k jezdeckým sedlům
- lehké, relativně prostorné brašny, vypadají hezky
- píšou kožená, ale některé části nejsou kůže, ale náhražka
Cena odpovídá kvalitě. Svůj účel plní (nevypadají jako nylonové brašny, které jsou nevzhledné) a zárověň jsou lehoučké, takže na dlouhé vandry super.
- Velice kvalitní zboží za výbornou cenu. Brašny jsou opravdu z kvalitního materiálu, dobře ušité, pevné a polstrované. Mají prostorné kapsy s přihrádkami na drobnosti. Mají také praktické ucho na přenášení a dvě láhve na vodu. Musím říct, že mě kvalita velmi mile překvapila. Na koni vypadají moc hezky a pěkně pasují za sedlo. Naprostá spokojenost!!!
- Žádné zápory jsem neshledala
Pro jezdce, kteří tráví léto v sedle jsou tyto brašny nepostradatelným pomocníkem. Kvalitní a pevný materiál mi jistě zajistí dlouhou životnost. Určitě doporučuji ostatním.
BANG Balzám na kůži se včelím voskem 200 g
Přidáno: 25. dubna 2016
(naposledy upraveno 25. dubna 2016)
Zakoupeno v Krmiva Liberec
- je perfektní na promazávání kožených věcí
nebyl v našem městě v obchodě k sehnání,proto jsem volila objednávka po internetu
Apollo Třmenové řemeny nylon/kůže 25 mm černé 145 cm
J. Vich
Přidáno: 5. února 2016
(naposledy upraveno 5. února 2016)
- akceptovatelna kvalita v dane cene
- kombinace kuze a nylonu
- slabsi prositi
- pouze nylonove uchyceni do zapinky
V cene do 500 Kc jedna z lepsich voleb, jednoznacne preferovana pred ciste kozenymi remeny v teto cenove hladine, vyrabene obvykle z podradne indicke, pakistanske nebo obdobne kuze, ktera kvalitou vic nez kuzi pripomina lisovany papir a rychle se vytaha a spatne udrzuje. Tyto remeny Apollo maji nylonovy rub sily neco pres 1 mm a o to slabsi je kozena cast, takze remeny nejsou ve vysledku nekomfortne tluste. Nelibilo se mi ale to, ze pruchod zapinkou je pouze nylonovy a siti pusobi slabe.
Odkaz na lepsi alternativu sem nemohu dat primo, nebot Heureka ji zde mezi vyrobky Decathlonu nevim proc nema v nabidce, nicmene ... pokud hledate remeny tohoto typu, tak v jeste nizsi cene (cca o sto korun) a dokonce v lepsi kvalite lze kozene trmenove remeny s jednostrannou nylonovou vyztuhou zakoupit remeny Fouganza Schooling 4438223 nebo 4433442. Pouzita kuze me mile prekvapila, jde o nejaky brazilsky import a na kvalite je to znat (mineno v dobrem slova smyslu a pomeru k nizke cene, pochopitelne). Siti i celkove provedeni je take o neco lepsi nez u techto typove shodnych trmenovych remenu Apollo.
Dalsi cenove blizkou alternativou jsou tyto trmenove remeny HKM:
ale s vyrobky HKM nemam dobre zkusenosti a tyto remeny navic nemohu z hlediska provedeni posoudit - nemam jak srovnat. Dle vyrobce by ale take mely byt kombinaci kuze a nylonu. A tim jsou cenove varianty do cca 500 Kc v tomto odolnejsim provedeni vycerpany :).
- Výborný produkt,
Doporučuji
BANG Balzám na kůži se včelím voskem 200 g
Přidáno: 23. listopadu 2015
(naposledy upraveno 23. listopadu 2015)
Zakoupeno v Kamír & Co
- kůže je po aplikaci krásně vláčná
- hezky voní
- český výrobek
motokombinéza je jako nová
vřele doporučuji
Farnam Leather New Conditioner 946 ml
Přidáno: 30. října 2015
(naposledy upraveno 30. října 2015)
Zakoupeno v ProfiEquis jezdecké potřeby
- Presne to co som ocakaval
- Nemam
Vyborna aplikacia a nasledny suprovy stav kozenych veci
dobré
EQUIFIX Olej na kůži se včelím voskem 500ml
Přidáno: 6. října 2015
(naposledy upraveno 6. října 2015)
Zakoupeno v www.profarm.cz
fajn
Doporučuji, opravdu funguje.
- Opravdu funguje.
- Mohlo by být i v menším balení.
Dobrá zkušenost s produktem, doporučuji.
- je to přesně to,co jsem pro pětiletou vnučku,která je blázen do koní, potřebovala ke svému sedlu
- lehké připevnění na westernové sedlo
- pevné a přitom lehké
-doporučuji
- cisti hloubkove, tvori penu ktera zmizi. nezanechava povrch mastny
cisti hloubkove, tvori penu ktera zmizi. nezanechava povrch mastny
Produkt jsme již během roku 2013 vyzkoušeli, byli jsme spokojeni s jeho vlastnostmi a použitím, proto jsme zvolili zakoupit ho znovu.
- Super.
Spokojenost.
- náhradní balení
- vynikající přípravek
náhradní balení
vynikající přípravek
- máme ho chvilku, ale zatím vynikající
- pumpička skvěle funguje
- praktické
máme ho chvilku, ale zatím vynikající
pumpička skvěle funguje
praktické
- pevné, snadno čistitelné
- jsou hodně dlouhé pro malé děti, musela jsem udělat nové dírky
Odolné řemeny, ale spíš pro větší děti-tak od4-5 let.
Zobrazuji 201 - 218 ze 218 recenzí « Předchozí 1...7 8 9 10 [ 11 ]